Interfoni 2017-05-22T08:44:24+00:00

INTERFONI

Za efikasnu komunikaciju i lakšu kontrolu pristupa objektima

Interfonski sistemi predstavljaju najpopularniji sistem za komunikaciju u poslovnim i privatnim objektima, ali se koriste i za komunikaciju unutar ustanova kao što su bolnice i javne institucije, ili u velikim poslovnim objektima, gde kao sredstvo interne komunikacije ubrzavaju i pospešuju poslovne procese. Interfoni se postavljaju na skoro sve novoizgrađene objekte, gde služe za zaštitu objekata i ljudi unutar tih objekata od neovlašćenog pristupa.
Savremena zaštita za moderne objekte

U zavisnosti od vaših potreba nudimo vam širok izbor interfonskih sistema, od jednostavnih audio sistema za dvosmernu komunikaciju između posetilaca i osoba unutar objekta, pa do naprednih video interfona koji pored zvuka prenose i sliku visokog kvaliteta i mogu se integrisati sa drugim sistemima i povezati sa udaljenim centrima za nadzor.
Visok kvalitet i pouzdanost

Interfonske jedinice vrhunskog dizajna i kvaliteta, izrađene od eloksiranog aluminijuma, su robusne i otporne na sve klimatske uslove, i opremljene su kamerama i integrisanim svetlom za noćno snimanje. Elegantni interni handsfree moduli su opremljeni kolor ekranima i pružaju visok nivo konfora i snažan osećaj sigurnosti, a tanak profil omogućuje montažu uz minimalne građevinske intervencije.

Naše interfone na zahtev klijenata integrišemo u svako postojeće okruženje, kao nadogradnju prethodnih sistema, i uz korišćenje postojeće kablovske infrastrukture koaksijalnih, višežilnih ili Ethernet kablova.